LISTA: Här är Gasellföretagen i Skåne

Foto: Pressbild.

Topplacering för Malmöföretag: ”Överraskning”.

delningar

Under måndagskvällen är DI Gasell på plats i Malmö för prisutdelning för Skåne län. På första plats i länet hittas Parkster i Lund. Ett företag som utvecklat en parkeringsapp. Bolaget startade 2010 och idag används appen på omkring 150 orter. 

På plats nummer två i DI Gasells lista finns dock Malmöföretaget Vchain. Ett företag som är leverantör av kontrolltornslösningar inom supply chain management med fokus på avvikelsehantering inom inköp, order och distribution. Enligt Jerry Lindholm, CEO, kom utmärkelsen som en överraskning. 

– Vi tycker att det är trevligt. Det är ett kvitto på att vi gjort något rätt. Det här är första gången vi utses till ett gasellföretag. Det är något man bara läst om innan, utan att aldrig själv sätta sig in i den rollen. Det var en överraskning när det brevet damp ner, säger han. 

Nyligen förvärvade Vchain företaget l-Deal Prchase från VFM International AB. Ett företag som är specialiserat på utveckling samt tillhandahållande av mjukvarulösningar inom avvikelsehantering. 

– Vi håller nu på att uppgradera hela vår plattform. Förvärvet gör att vi kommer kunna utöka vårt erbjudande till kunderna från en kontrolltornstjänst till en övervakningstjänst för hela supply-kedjan, säger Jerry Lindholm. 

Här topplistan över gasellföretag i Skåne: 

1 Parkster, Lund 2 Vchain, Malmö 3 Holy Greens, Helsingborg 4 Enrival, Lund 5 Restaurangonline Sverige, Lund 6 Swebend, Hässleholm 7 Extrapreneur Group Nordic, Malmö 8 Dockans, Malmö 9 Centris, Lund 10 Jobbklar Sverige, Helsingborg 

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar