LISTA: Både totalrenoverat och renoveringsobjekt bland veckans mest klickade

Här är Malmös mest klickade villor den här veckan.

delningar

Bågängsvägen 8, Djupadal, 5 875 000 kronor. (Foto: Bjurfors/Hemnet)

"Bågängsvägen 8 är idag ett totalrenoverat boende med två fastigheter. Vi ges oändliga boendemöjligheter både för familjen som bor med större barn, mindre barn eller för äldre eller yngre paret. Fastigheten skulle annars också passa generationsboendet eller företagaren med drömmen om verksamheten hemma. Härtill ges utrymme för den som ser affären i att vilja hyra ut del av boendet. Förutsättningarna är oändliga. Total golvyta är 180.13 kvm” Läs mer om fastigheten här!

Linnégatan 131, Limhamn, 13 850 000 kronor. (Foto: SkandiaMäklarna-Landgren/Hemnet)

Foto: SkandiaMäklarna-Landgren/Hemnet

"341 m2 med tillägg av 111 m2 inredd källare. 20-talsvillan i vit puts och glaserade taktegelpannor är helt unik i sitt slag och inrymmer mängder av vardagslyx och specialbeställd inredning. Fin nivåskillnad ger liv åt sällskapsytorna men framförallt imponeras vi av den smakfulla kompositionen av modern design, solida material och sentida attiraljer såsom knivskarp stuckatur, spegeldörrar och rejäl takhöjd.” Läs mer om fastigheten här!

Herrgårdsvägen 1, Tygelsjö, 5 995 000. (Foto: Svensk Fastighetsförmedling/Hemnet)

Foto: Svensk Fastighetsförmedling/Hemnet

"Sedan 1800-talet har generationer drivit gården och brukat marken med omsorg. Det är en plats där historia och minnen skapats och förvarats i över 100 år.  Tryggheten som gården varit för ett antal familjer genom tiderna har inneburit ett lugn i en annan stressad vardag. Men nu är det dags att någon annan ska få förvalta detta arv.” Läs mer om fastigheten här!

Linnégatan 143A, Limhamn, 7 995 000 kronor. (Foto: MOHV/Hemnet)

Foto: MOHV/Hemnet

"Det är något speciellt med att bo i Västra Hamnen. Den där känslan att ha havet som granne. Morgondopp, saltstänk och frisk luft. Allt i kombination med huslivet. När man bor i ett modernt radhus i 2 plan på hela 168 kvm på Salongsgatan så får man både och. Generösa sällskapsytor med öppen planlösning, 4-5 sovrum, 2 badrum, tvättstuga.” Läs mer om fastigheten här!

Björkbogatan 24, Virentofta, 1 895 000 kronor. (Foto: Fastighetsmäklare Landgren & Jönsson/Hemnet)

Foto: Fastighetsmäklare Landgren & Jönsson/Hemnet

"Gedigen villa om ca 90 kvm med bibehållen charm och ett rejält renoveringsbehov. Belägen på lugn villagata med närhet till skola och kommunikationer. Friköpt tomt.” Läs mer om fastigheten här!

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar