Laddar

LISTA: 5 saker att se fram emot i Malmö 2018

Ett år slutar och ett annat tar vid, vi har mycket att se fram emot.

delningar

Året går mot sitt slut och vi summerar samt blickar framåt: 2017 har varit året då Stockholm och Sverige utsattes för ett terrordåd. Då svensk sport nådde nya oanade höjder och #metoo svepte genom landet som en löpeld.

Året då Malmö skakades av flera fruktansvärda mord men även stått upp för jämlikhet och rättvisa. Malmö FF blev ännu en gång mästare och staden ligger i topp med bostadsbyggandet. Malmö utvecklas, förändras och går med stormsteg mot 2018.

Här är fem saker att se fram emot nästa år i Malmö:

Folkfest vid fotbolls-VM i Ryssland. Vanligtvis brukar det sättas upp lite storbildskärmar här och där, bland annat i Folkets Park. Ännu har inget bekräftats men var men än blir det en härlig månad. Sannerligen något att se fram emot till sommaren.

Walking with Dinosaurs på Malmö Arena i november. Stor som liten vem har inte fascinerats av dessa reptiler?

Zlatans liv blir film och i mars ska manuset vara klart. Vi vill förstås veta mer och kanske drar produktionen igång redan under nästa år, vem vet? Något vi är nyfikna på minst sagt.

Bryan Adams spelar i Malmö i slutet av april. Denna legendar är så här långt en av de musikaliska höjdpunkterna nästa år. För vem har inte sjungit med i Summer of ’69 en sen sommarkväll?

Riksdagsvalet i september. Politik är kanske inte allas favoritämne men det drar ihop sig till ett riktigt spännande val. Mycket har hänt sedan 2014 och frågan är hur Malmö kommer styras de kommande året.

Bubblare: Malmöfestivalen, Big Slap (DJ Tiësto), Toughest, Uno Sveningsson, First Aid Kit på Malmö Live, ny superbuss på linje 8 och Brons sista säsong startar på nyårsdagen med mera…

Relaterade artiklar