Laddar

Legendar nära att ta över som tränare i MFF

Italienske landslagstränaren var intresserad av att ta över Malmö FF i vintras – fick nobben av klubben.

delningar

Nu avslöjar Malmö FF:s ordförande Håkan Jeppsson i Skånesports podd ”Blått snack” att den legendariske italienaren Giovanni Trapattoni var nära på att kunna skriva till Malmö FF på listan. Tränaren ska nämligen ha visat ett stort intresse för klubben i vintras.

Trapattoni har tränat storklubbar som Juventus, Milan och Bayern München och enligt MFF-ordföranden var det italienaren som sökte upp Malmö FF.

– Ett av de riktigt anmärkningsvärda namnen i vinterns tränarkarusell var väl när vi blev kontaktade av den gamle stortränaren Giovanni Trapattoni från Italien som lät hälsa att han mycket, mycket gärna ville ta över Malmö FF. Att han såg det som ett hedersuppdrag och att skulle utföra underverk för MFF, säger Jeppsson i ”Blått snack”.

Men Trapattoni fick nobben. Malmö FF valde att gå vidare med Allan Kuhn som idag tränar laget och menade att den 77-årige italienaren, trots sina meriter, inte var rätt man för jobbet.

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Svenska spelmonopolet

Något som många pratat om den senaste tiden är att det svenska spelmonopolet kommer att slopas. Från och med nästa år så kommer spelmarknaden vara öppen för privata aktörer som ansöker om spellicens. Men vilka förändringar kommer det att innebära?