Laddar

Lagkaptenens makalösa comeback – nytt mål

Ny match, ny retur och nytt mål. Erik Forssells comeback kunde inte bli mycket bättre.

delningar

Det är nog inte många i hockeyvärlden som inte unnar Erik Forssell att var tillbaka på banan igen efter att hans sjuka dotter blivit på bättringsvägen.

Men Forsell har inte nöjt sig med att vara tillbaka på banan – han är det dessutom med besked.

I kvällens match med Djurgården var det forwardens första hemmamatch sedan uppehållet och precis som mot Frölunda i går sköt han in sig i målprotokollet.

– Det har funkat bra. Jag har fått komma in i en bekant miljö med Hardt (Nichlas) och Storm (Fredrik). Det har underlättat för mig, säger Erik Forssell efter matchen.

På isen har det sett ut som att Forssell inte ens varit borta.

– Till skillnad mot andra är jag kanske mer utvilad och fräsch och i spelet har det känts bra, fortsätter lagkaptenen.

Hur har tiden innan comebacken varit? – Det har varit tufft för mig och familjen så klart. Det är inget man förväntar sig ska hända liksom, men vi har gjort det bästa vi kunnat.

Och hockeyn kommer i andra hand i ett sådant läge? – Det har varit lite pendlande. Vissa dagar har man kunnat följa laget men andra dagar har det varit helt obetydligt.

SHL Malmö Redhawks – Djurgårdens IF:  3-4 (0-1)(2-1)(1-1)(0-0)(0-1) Målen Malmö: Stefan Warg, Erik Forssell, Fredrik Storm Skott: 31-30 (9-10)(9-6)(11-13)(2-1) (0-0) Arena: Malmö Arena Publik: 5963

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Svenska spelmonopolet

Något som många pratat om den senaste tiden är att det svenska spelmonopolet kommer att slopas. Från och med nästa år så kommer spelmarknaden vara öppen för privata aktörer som ansöker om spellicens. Men vilka förändringar kommer det att innebära?