Köpcentrum i Malmö förvandlas till upplevelsecentrum

I det nya upplevelsecentret kommer det bland annat finnas restauranger med regnskogs- och dinosaurietema. Foto: Ilya Andriyanov/Mostphotos.

Mat och äventyr ska ge hopp till det tidigare krisande köpcentret.

2 personer har reagerat på denna nyheten

delningar

Större delen av andra våningen på Entré köpcentrum vid Värnhemstorget i Malmö kommer att genomgå en förvandling och bli ett upplevelsecentrum med bland annat en ministad där barn kan leka och spela rollspel. Det kommer även att finnas laserdome med rymdtema och matställen som har regnskogs- och dinosaurietema, uppger branschtidningen Market.

Den satsning som nu växer fram på köpcentret kallas för Entre-tainment.

– Det här kommer att bli ett nedslag främst för familjer, men även för företagsfester. Man ska ju överraskas när man kommer in i det här huset, säger en av konceptets delägare Roger Andersson till Sydsvenskan.

Totalt är det sex olika koncept som samsas på våningsplanet och dessa tar upp 5 000 kvadratmeter, vilket utgör 70 procent av våningsplanets totala yta.

Målgruppen är barnfamiljer, barnkalas, förskolor och skolklasser. Men även företagsevent finns med i planeringen. I och med satsningen hoppas man kunna locka besökare från hela Skåne men även från Köpenhamn.

Enligt Entrés Facebooksida har de nya attraktionerna premiär den 29 mars i år.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.