Laddar

KLICKTOPPEN: Här är veckans mest klickade på Hemnet

24Malmö.se presenterar veckans hetaste bostäder.

delningar

1. Bispgatan 121, 3 990 000 kronor

Foto: SkandiaMäklarna

Beskrivning: "Nu ges tillfälle att förvärva ett hus med stora möjligheter på ett attraktivt läge i Djupadal!"

Läs mer om den här.

2. Kråkvägen 16, 4 200 000 kronor

Foto: Limhamns Mäklare

Beskrivning: "Välkommen till Bunkeflostrand och ett attraktiv 1-plans kedjehus på sjösidan. Byggår 1969, 5 rum och kök på 122 kvm, Garage och Carport.  Fastigheten är belägen på en hörntomt ut mot grönområde. Ligger nära strandängarna med betande kor och får. Även havsutsikt och broutsikt".

Läs mer om den här.

3. Sidensvansvägen 6, 3 350 000 kronor

Foto: Mäklargården

Beskrivning: "Enplanshus är attraktiva, Bunkeflostrand likaså! Bekvämt och praktiskt boende i ett plan med väldisponerade ytor - vardagsrum på ena gaveln och sovrummen samlade på andra. Huset har stått obebott under senare år och tiden är mogen för både modernisering och renovering. Skyddad liten trädgård i optimalt söderläge!"

Läs mer om den här.

4. Föreningsgatan 75B, 1 695 000 kronor

Foto: SkandiaMäklarna Landgren

Beskrivning: "Staden växer österut och i närheten av denna expansion finns en fin, renoverad lokal med stor potential - dessutom i attraktiva bostadsföreningen Celcius. På sitt hörnläge i ett välskött hus med stora butiksfönster och med access från två gator; Celciusgatan och Föreningsgatan, skapas utmärkta förutsättningar för verksamhetsexponering".

Läs mer om den här.

5. Käglinge bygata 9A, 4 195 000 kronor

Foto: SkandiaMäklarna Landgren

Beskrivning: "Mycket välvårdat enplanshus byggt 2010 med carport, spabad samt nylagt trädäck på friköpt tomt. En stilren kvalitetsvilla från LB-hus med massvis av tillval och fint utförda detaljer! Planlösningen är öppen och interiören är ljus och rymlig".

Läs mer om den här.

Relaterade artiklar