KLICKTOPPEN: Här är Malmös hetaste villor

Imponerande boende från 1915 är den mest klickade villan på Hemnet vecka 16.

delningar

1) Caritasgatan 9, Bellevue Sjösida, Malmö: 10 000 000 kronor

Foto: Fastighetsbyrån.

"I denna vackra fastighet från 1915 ligger ett imponerande boende på hela 215 kvm fördelat på generösa sällskapsytor i salonger och matsal samt en mer privat avdelning en trappa upp med sovrum, badrum och allrum. Mitt i hjärtat av Bellevue Sjösida på attraktiv adress på Caritasgatan 9. Med både Ribersborgsstranden, Slottsparken och magnifika bostadsområden som granne. Tidstypiska attribut såsom spegeldörrar, stuckaturer, fiskbensparkett och en generös takhöjd på 3,10 meter." Läs mer om fastigheten här.

2) Svanevägen 26, Valdemarsro, Malmö: 2 995 000 kronor

Foto: Bjurfors

"I det före detta koloniområdet på Valdemarsro ligger denna undangömda pärla, där man på 1940-talet fick börja bygga "egnahem". Nu ges tillfälle att köpa denna gedigna 1½-plans villa från 1946 där du ges möjlighet att sätta egen prägel. Tomten ligger i anslutning till Sege å och ett grönområde vilket ger en lantligt och rogivande känsla". Läs mer om fastigheten här.

3) Lindells väg 21, Kvarnby - Husie, Malmö: 3 495 000 kronor

Foto: Bülow & Lind

"Mycket charmigt stenhus från 1897 med härlig känsla och karaktär. Ljust och generöst tilltaget vardagsrum, rymligt kök och 3 sovrum samt sällskapsrum som enkelt kan ändras till ett fjärde sovrum. Här finns även ett pittoreskt gästhus som är perfekt för tonåringar eller om man vill jobba ostört." Läs mer om fastigheten här.

4) Riddaregatan 14, Rosenvång, Malmö: 7 195 000 kronor

Foto: Erik Olsson Fastighetsförmedling

"Nu har vi glädjen att presentera denna fantastiska villa på populära Limhamn. Här bor vi hemtrevligt med en generös tomt som rymmer både ett stort trädäck och en stenbelagd uteplats. Genomtänkta, enhetliga materialval och härligt ljus genomsyrar hela huset. Därutöver har vi en braskamin för kyligare kvällar och ett stort sällskapsrum i källaren perfekt som lek- och spelrum." Läs mer om fastigheten här.

5) Tockarpsgränd 5, Djupadal, Malmö: 4 095 000 kronor

Foto: Erik Olsson Fastighetsförmedling

"På en lugn gata ligger detta fina enplanshus som renoverats under 2019. Trädgården ligger i väster och på trädäcket njuter man lite extra när vårsolen börjar komma fram. Med ett stenkast till Djupadalsskolan och kommunikationer blir detta en riktigt fullträff!". Läs mer om fastigheten här.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar