KLICKTOPPEN: Här är Malmös hetaste villor

Charmigt hus på 754 kvadratmeter hörntomt är den mest klickade villan på Hemnet vecka 15.

delningar

1) Västra Skrävlingevägen 26, Videdal - Husie, Malmö: 2 995 000 kronor

Foto: Bülow & Lind

"På stor, uppväxt och friköpt hörntomt om hela 754 m², ligger detta charmiga hus som erbjuder en totalyta på 148 m², fördelat på 1½ plan och källare. Entréplan erbjuder vardagsrum med fönster i två väderstreck och anslutande matsal som också kan fungera om sovrum, kök, trevligt sovrum samt badrum. På ovanvåningen hittar ni en hall med inbyggd förvaring samt två sovrum." Läs mer om fastigheten här.

2) Fiskaregränd 1, Bunkeflo / Bunkeflostrand, Malmö: 4 350 000 kronor

Foto: Hallonqvist

"Denna unika fastighet erbjuder ett boende med plats för den stora familjen eller kanske för företagaren. Fastigheten erbjuder två separata byggnader, en huvudbyggnad och en bibyggnad med garage. Huvudbyggnaden som ligger i vinkel har i dagsläget har fyra sovrum och två allrum samt vardagsrum, med både kamin och öppet upp till nock. Vardagsrummet är rymligt då det ligger i öppen planlösning med både matrum och kök." Läs mer om fastigheten här.

3) Rudbecksgatan 150, Nya Bellevue, Malmö: 3 895 000 kronor

Foto: Idealhem

"Mysigt beläget hem där trivselfaktorn tillsammans med skönt disponerade ytor skapar ett boende där man gärna umgås med vänner och familj! Den mysiga trädgården i söder, tre sovrum och den fina känslan talar vi gärna varmt om!". Läs mer om fastigheten här.

4) Beritta Gurrisgatan 16, Fridhem, Malmö: 14 900 000 kronor

Foto: Mäklarhuset

"Centralt läge intill Ribersborgshavsbad. Det är det det handlar om! Den här villan har ett superläge och är dessutom en ytterst välbyggd och välplanerad bostad. Friliggande villa på Fridhem i 2-plan. Total yta på 368kvm fördelade på bla 9 rum varav 5 sovrum samt dubbelgarage. Trädgård, 1087kvm med "solläge" med pool. Bastu, spa, kamin och bra förrådsmöjligheter. Ett boende på Malmös mest attraktiva lägen intill Ribersborg". Läs mer om fastigheten här.

5) Östanväg 113, Limhamn, Malmö: 8 839 000 kronor

Foto: Fastighetsbyrån

"Exklusiv och nyproducerad 2-plans villa på attraktivt läge på Limhamn. Dast Svenska Stenhus uppför ett arkitektritat boende med generösa sällskapsytor, påkostade materialval och härligt ljusinsläpp. Huset erbjuder en optimalt planerad yta om 180 kvadratmeter i två fulla plan med en lyckad kombination av sällskapsytor på båda våningsplanen, 4-5 bra sovrum samt såklart praktikaliteter såsom två badrum, tvättstuga, förråd och biluppställningsplats för två bilar." Läs mer om fastigheten här.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar