KLICKTOPPEN: Här är Malmös hetaste villor just nu

Fristående bostad nära stan blev den mest klickade villan på Hemnet vecka 22.

delningar

1) Erikslustvägen 12, Fridhem, Malmö: 8 775 000 kronor

Foto: Bjurfors

"På Erikslustvägen 12 förenas city- och villaliv optimalt. Här bosätter sig familjen som vill ha en fristående bostad med stora ytor och privat mindre trädgård - och som inte vill kompromissa med närheten till stan och dess stora utbud. På promenadavstånd nås Ribersborgstranden, flera kaféer, matställen och butiker. Med buss och cykel når du centrum på under en kvart." Läs mer om fastigheten här.

2) Systerlottsvägen 6, Malmö: 6 495 000 kronor

Foto: Våningen & Villan

"Vill du bo nära staden men kunna njuta av lugnet, då är detta perfekta hemmet! Den stora tomten är underbart lummig och bjuder på en medelhavsinspirerad poolmiljö med glasveranda, pergola och ett fantastiskt utekök. I denna oas är känslan av Mandelmanns på topp med grönsaksland, örtträdgård, växthus, fruktträd och underbara planteringar. Huset är topprenoverat och bjuder på en fantastisk atmosfär, stora sociala ytor, generös takhöjd med synliga takbjälkar och vackra ljusinsläpp." Läs mer om fastigheten här.

3) Rönnbackegatan 92, Riseberga, Malmö: 3 495 000 kronor

Foto: SkandiaMäklarna

"Familjevänligt på återvändsgata nära grönområde. Ljust och trivsamt med lagom stor trädgård och atriumgård i väster. Tre stora sovrum och ett mindre. Två badrum!" Läs mer om fastigheten här.

4) Ynglingagatan 7B, Västervång, Malmö: 8 250 000 kronor

Foto: Bjurfors

"Detta är en perfekt familjevilla som är funktionell både under småbarnsåren och när barnen blir äldre. Trevlig planlösning med ytor som bjuder in till umgänge. Ett väl tilltaget vardagsrum i vinkel, arbetsrum/läshörna och det mycket smakfulla köket bildar en gemensam enhet - här tillbringar familjen vardagen tillsammans. Ett andra väl tilltaget allrum finns på övre plan." Läs mer om fastigheten här.

5) Vapenhusgatan 13, Tygelsjö, Malmö: 4 550 000 kronor

Foto: By Mogensen Fastighetsbyrå

"Poolvillan ligger som en egen, vacker oas i familjevänliga Tygelsjö. Insynsskyddad och trygg. Skola och barnomsorg finns alldeles i närheten och pendlingsmöjligheterna till Malmö, Lund och Köpenhamn är smidiga. Villan är både smakfullt inredd och pedantiskt skött. Köket är alldeles nytt! Modernt och stilrent i högblankt vitt. Likaså badrum och toalett." Läs mer om fastigheten här.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar