Laddar

Klart: Stjärncenter till Malmö Redhawks

Det har snackats ett tag – men nu är det officiellt. Den amerikanske forwarden Andy Miele är klar för Malmö Redhawks.

delningar

Det var under förra veckan som MrMadhawk.se avslöjade att forwarden Andy Miele var klar för Malmö Redhawks. Då spelade Mieles dåvarande klubb Lehigh Valley Phantoms fortfarande slutspel. Nu är det färdigspelad och under onsdagen presenterades Miele.

– Vi har hittat den center som vi tror kommer att kunna axla rollen som förstacenter för oss till den kommande säsongen. Andy är snabb, teknisk och har en fin blick för spelet. En toppspelare i SHL och vi är glada över att han väljer spel hos oss, säger Malmö Redhawks sportchef, Patrik Sylvegård.

29-årige Miele stod under grundserien för 57 poäng och för ytterligare tre i slutspel. Amerikanaren har sedan tidigare noterats för två VM med USA.

– Jag är exalterad över att komma till Redhawks. Jag har fått en väldigt bra bild av klubben, bl a när jag talat med Rhett Rakhshani, som pratat väldigt väl om laget och hela organisationen runt spelartruppen. Jag tror att det kommer att bli väldigt bra och det ska bli kul att vara en ”rödhök” igen, något jag var under mina collegeår, säger Andy Miele i ett pressmeddelande.

Kontraktet är skrivet över 1+1 år.

Relaterade artiklar