Laddar

Klart: Nigerian ansluter till MFF: ”Enormt driven”

Under onsdagen stod det klart: "Vi har scoutat honom sedan ett tag tillbaka", säger Daniel Andersson, sportchef Malmö FF.

delningar

Tidiagare i veckan kom det uppgifter om att 21-årige nigerianen Bonke Innocent, som spelar i den norska Lilleström, är på väg till Malmö FF.

Det är nu klart att mittfältaren spelar för Malmö FF redan nästa vecka. Han kommer att bära nummer 20.

– Vi har scoutat honom sedan ett tag tillbaka så det känns fint att ha honom på plats. Han har en profil som vi letat efter, snabb, stark och bolltrygg central mittfältare. Dessutom är det en kille som är seriös, enormt driven och alltid ger sitt yttersta, säger Daniel Andersson, sportchef Malmö FF i ett pressmeddelande.

Kontraket ska gälla fram till 2021.

– Det är en fantastisk möjlighet för mig att få spela i ett lag som alltid ligger i topp. Jag är den sortens spelare som älskar att vinna bollen och behålla den inom laget. Jag hoppas att det ska kunna bidra till vårt spelsätt, säger Bonke Innocent i ett pressmeddelande.

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Svenska spelmonopolet

Något som många pratat om den senaste tiden är att det svenska spelmonopolet kommer att slopas. Från och med nästa år så kommer spelmarknaden vara öppen för privata aktörer som ansöker om spellicens. Men vilka förändringar kommer det att innebära?