KLART: MFF värvar 20-årig talang

Foto: pressbild.

”Har följt honom ett bra tag”

delningar

Under fredagen presenterade Malmö FF sitt senaste nyförvärv. Det är 20-årige Adi Nalic som nu skrivit på ett kontrakt med föreningen om sträcker sig till och med 2022. 

Han kommer senast från Landskrona BoIS, dit han flyttade från Mjällby AIF efter säsongen 2017. 4-årskontraktet med MFF börjar gälla den 1 januari och han ansluter till truppen i samband med det. Han kommer att få nummer 22 på ryggen. 

– Jag är en individuellt skicklig spelare, som samtidigt är en bra lagspelare. Mina största styrkor är min teknik och arbetskapacitet. Jag jobbar mycket både offensivt och defensivt och rör mig på stora ytor över hela planen, säger Adi Nalic i ett pressmeddelande. 

– MFF är Sveriges största klubb och när jag hörde om intresset var det ett ganska lätt val. När jag var yngre såg jag en del MFF-matcher. Här ska jag spela en dag, tänkte jag. Att jag nu ska få spela framför supportrarna på Stadion, det är lite av en dröm, säger han. 

Daniel Andersson är nöjds med senaste värvningen. 

– Vi har följt honom ett bra tag. Han har senast varit i Landskrona som har haft det tufft men där han ändå har gjort en bra säsong. Han har spetsegenskaper inom avslut och teknik som är väldigt spännande. 

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar