Laddar

KLART: MFF-stjärnan lämnar: ”Jag vill tacka supportrarna”

Efter tre år lämnar han nu klubben. Här är hälsningen till supportrarna.

delningar

Magnus Wolff Eikrem kommer inte att stanna i MFF säsongen 2018. Det stod klart under fredagen och presenterades via ett pressmeddelande från klubben.

Eikrem har spelat en stor roll i laget sedan han skrev på i januari 2015. Han har varit med och tagit två SM-guld, fått uppleva gruppsel i Champions League och blivit en av supportrarnas favoriter.

Totalt gjorde han tolv mål och 28 assister på sina 66 allsvenska matcher.

– Han har haft tre bra år hos oss. Under 2016 hade han en roll som passade honom väldigt bra och den säsongen var så klart också höjdpunkten. De andra åren har det varit lite svårare att hitta samma roll på grund av lagets sätt att spela. Men han har varit starkt bidragande till de framgångar vi nått under hans tid här, säger sportchefen Daniel Andersson.

Eikrem själv kommenterar:

– Mina tre år i Malmö FF har varit en framgångsrik tid för klubben. Att få vinna så mycket tillsammans med kompisarna i spelartruppen har varit fantastiskt. Jag vill tacka supportrarna för deras magiska stöd och alla lagkamrater som stöttat mig. Nu har ni ännu en stjärna på matchtröjan och det är bara att gå för den tredje.

 

Var norrmannens nästa anhalt blir återstår att se.