Laddar

KLART: Malmötalangen till Superettan

Melvin Frithzell har provspelat med flera lag efter succésäsongen i division 2. Nu står det klart att han 2017 kommer att spela i Superettan.

delningar

Malmötalangen Melvin Frithzell har sedan tidigare ett förflutet i Malmö FF:s juniorverksamhet. Den senaste säsongen gjorde han stor succé för division 2-laget Kvarnby IK och har provspelat med såväl Trelleborgs FF som Helsingborgs IF. De senaste veckorna har han tränat med IFK Värnamo – och nu står det klart att han kommer att spela där 2017.

– Det känns jättekul så klart. Mitt mål har hela tiden varit att ta mig uppåt från division 2. IFK Värnamo är ett perfekt steg med en imponerande tränarstab och allt runt omkring, säger Melvin Frithzell till 24Malmö.se och fortsätter:

–Det har fostrats spelare av hög kvalité där av en anledning, det ska bli kul och spännande att se om jag kan mäta mig i Superettan.

Känns det bittert att det inte blev något i TFF eller HIF? – Absolut inte. Vi möts i serien, och då är det bara extra tändvätska att bevisa vad jag kan göra på fotbollsplan.

Kontraktet är skrivet 1+1 år och Frithzell kommer omgående att ansluta till truppen.

Relaterade artiklar