Laddar

Kiese Thelins märkliga roll: ”Inte lägga mig i hängmattan”

90 minuters speltid i landskampen. Men dagen efter åker han dock hem till Örebro och finns redo stand-by. En udda roll för den före detta MFF-anfallaren.

delningar

Isaac Kiese Thelin är en av reserverna som är utanför den ordinarie EM-truppen. I måndagskvällens landskamp mot Slovenien spelade 90 minuter som anfallare tillsammans med John Guidetti. Dagen efter åker han dock hem till Örebro på semester, men finns redo stand-by.

– Jag önskar killarna lycka till. Erik har sagt till mig att inte lägga mig i hängmattan.

Hur ser du på framtiden i landslaget i och med att Janne Andersson tar över? – Det är kul att Janne tar över och att man har en relation till honom.

Kiese Thelin hade Janne Andersson som tränare i IFK Norrköping, men det var först i Malmö FF han slog igenom ordentligt i Allsvenskan. Den gångna säsongen har dock varit motig i franska Bordeaux med mycket skador och få minuter innanför linjerna. Chanserna att konkurrera om en plats under just Janne Andersson har han en tydlig bild kring.

– Allt beror på mig själv. Spelar man bra så kommer man med.

Hur ser framtiden ut vad gäller ett eventuellt klubbyte i sommar? – Jag ska ha ett snack med klubben först och se hur de ser på situationen sen får vi se. Det är lite tidigt ännu.

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Svenska spelmonopolet

Något som många pratat om den senaste tiden är att det svenska spelmonopolet kommer att slopas. Från och med nästa år så kommer spelmarknaden vara öppen för privata aktörer som ansöker om spellicens. Men vilka förändringar kommer det att innebära?