Laddar

Kärleksfest: Nu blir det drop in-vigslar i Malmökyrkan

Populärt segment gör comeback på fredag.

delningar

Från och med fredag vid lunchtid färgas Malmö i regnbågens färger och Malmö Pride tar över stora delar av stan med både fest och allvar.

Den större delen av evenemanget tar plats i Folkets Park som byter namn till Pride park under veckan och blir som en samlingsplats för besökare och aktörer.

– Det har varit väldigt lyckat tidigare år och det som vi lagt märke till är att det har varit väldigt många spontanvigslar, säger Albin Ganovic produktionschef på Malmö Pride

Men även andra platser öppnar upp för festivalen.

Den som går i tankar om att gifta sig kan nämligen ta tillfället i akt att göra det på fredag i S:t Pauli Kyrka mellan 14-18. Alla är välkomna så länge hindersprovet är godkänt och efteråt bjuds det på bubbel.

– Det har varit väldigt lyckat tidigare år och det som vi lagt märke till är att det har varit väldigt många spontanvigslar, säger Albin Ganovic produktionschef på Malmö Pride.

 

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Svenska spelmonopolet

Något som många pratat om den senaste tiden är att det svenska spelmonopolet kommer att slopas. Från och med nästa år så kommer spelmarknaden vara öppen för privata aktörer som ansöker om spellicens. Men vilka förändringar kommer det att innebära?