Laddar

Två till sjukhus med stickskador efter storbråk

Polisen rubricerar händelsen som mordförsök.

delningar

Strax innan klockan 20 på måndagskvällen larmades polisen till Nydalatorget i Fosie med anledning av att ett stort bråk hade brutit ut.

– Det ska ha varit ungdomar som slogs på torget och det är mycket folk på platsen. Två personer har fått någon form av stickskador och de har förts med ambulans till sjukhus, berättar Anna Göransson hos polisens ledningscentral syd.

Ingen person ska vara frihetsberövad i nuläget men polis är på plats och försöker reda ut exakt vad det är som har hänt på platsen. Ett större område runt brottsplatsen är avspärrat för undersökning av kriminaltekniker.

Även på akutmottagningen finns poliser för att utreda vad som hänt. Det två skadade är två män i övre tonåren. Händelsen är såpass allvarlig att den rubriceras som mordförsök. Enligt Aftonbladet är en av de unga männen allvarligt skadad.

 

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Roliga onlinespel du måste testa!

Nätet kryllar av spel, det finns en hel hop med dem på den här sajten. När du får ett infall och vill testa något nytt kan du bli sittandes i flera timmar, bläddrandes genom tusentals spel med bara en skärmbild som ledtråd till vilket typ av spel du får.