Laddar

Stora störningar i tågtrafiken

På måndagskvällen och natten mot tisdag är det stopp och förseningar i tågtrafiken.

delningar

På måndagskvällen och natten mot tisdag är det problem för tågtrafiken genom Triangeln. Orsaken är ett signalfel som orsakar stopp och förseningar.

Det råder också störningar i tågtrafiken mellan MalmöHässleholmKristianstad. På sträckan förekommer förseningar och en del inställda tåg. Anledningen till störningarna är strömförsörjningsproblem.

Enligt Skånetrafiken väntades förseningar fram till 06.00 på tisdagen. Men på tisdagsmorgonen rapporterade Trafikverket om nya tågproblem.

I nuläget råder stopp för all tågtrafik som passerar Hässleholm. Orsaken är ett signalfel och det finns ingen prognos för när det kan vara löst. Felsökning pågår.

Samtidigt pågår också förseningar mellan Hässleholm och Malmö på grund av ett elfel i Vätteryd. Enligt Trafikverket beräknas problemet vara åtgärdat till 08.00.

Bussar ersätter inställda tåg i begränsad omfattning. Trafikanter uppmanas att gå in på sitt resebolags hemsida för att få mer information om specifika resor.

Sponsrat inlägg

Svenska spelmonopolet

Något som många pratat om den senaste tiden är att det svenska spelmonopolet kommer att slopas. Från och med nästa år så kommer spelmarknaden vara öppen för privata aktörer som ansöker om spellicens. Men vilka förändringar kommer det att innebära?