Laddar

Stor polisinsats på Kastrup

Polisen spärrade under måndagseftermiddagen av stora delar av flygplatsen efter ett alarmerande fynd.

delningar

Det var vid 13.45-tiden på måndagen som polisen spärrade av delar av Kastrups flygplats i Köpenhamn, rapporterar Ekstrabladet. Anledningen var ett mystiskt föremål som hade anträffats vid en av terminalbyggnaderna.

Enligt Ekstrabladet gjordes avspärrningarna mellan finger C30 och C39 på flygplatsen, vilket orsakade förseningar i flygtrafiken. 

Kommunikationsansvarig på Köpenhamns flygplats, Morten Bro, berättar för tidningen att det rörde sig om ett hot som riktats mot det turkiska flygbolaget Atlas Globals flygningar i Europa. Vilket orsakade förseningar för bolaget. 

– Polisoperationen i finger C har slutförts. Alla portar från C30 till C39 återupptas och allt är tillbaka i normal drift, förklarar Morten Bro, kommunikationsansvarig på Köpenhamns flygplats, till Ekstrabladet vid 14.45-tiden. 

I nuläget är det okänt vad det rörde sig om för typ av föremål.

 

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Svenska spelmonopolet

Något som många pratat om den senaste tiden är att det svenska spelmonopolet kommer att slopas. Från och med nästa år så kommer spelmarknaden vara öppen för privata aktörer som ansöker om spellicens. Men vilka förändringar kommer det att innebära?