Laddar

Pojke rånad i centrala Malmö

"Är det någon som har sett något får de gärna kontakta oss," säger Kim Hild vid polisens ledningscentral.

delningar

Det var strax efter klockan 06.00 på fredagsmorgonen som polisen larmades om ett rån. Det ska röra sig om en pojke som blivit utsatt för ett rån på Norra Neptuniagatan.

Enligt polisen har en ensam gärningsman tvingat till sig pojkens väska.

– Det finns inte så mycket mer att säga. Jag vill inte gå in på kläder och signalement i nuläget då vi är intresserade av att få in uppgifter oavsett vad någon kan ha sett, säger Kim Hild vid polisens ledningscentral och fortsätter.

– Det ska röra sig om en ensam gärningsperson som burit keps, men den kan man ju lätt ta av sig. Så är det någon som har sett något under morgonen som sticker ut får de gärna kontakta oss oavsett, säger Kim Hild

Övriga omständigheter är i nuläget okända. En patrull har skickats till platsen för att samla information.

En kort stund efter rånet larmades polisen om en väskryckning i Västra hamnen. I nuläget är går det inte att säga om det finns något samband.

– Just nu är det lite för tidigt att avgöra. Det skulle kunna vara så, men det finns inte någon information än som uppenbart pekar på att det är samma gärningsperson, säger Kim Hild.

 

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Svenska spelmonopolet

Något som många pratat om den senaste tiden är att det svenska spelmonopolet kommer att slopas. Från och med nästa år så kommer spelmarknaden vara öppen för privata aktörer som ansöker om spellicens. Men vilka förändringar kommer det att innebära?