Laddar

Polis under utryckning krockade med kvinna

En kvinna har förts till sjukhus efter en olycka i centrum. En polisbil under utryckning var inblandad.

delningar

En person ska ha blivit påkörd på Amiralsgatan, enligt ett larm till SOS. Larmet kom vid 16.04 på tisdagskvällen. Enligt larmet så blev personen påkörd av en personbil vid en busshållsplats.

Polisen rapporterar att det rör sig om en cyklist och en polisbil har kolliderat i korsningen mellan Amiralsgatan och Spångatan.

– En polisbil och en cyklist är inbladade men vad som har hänt kan jag inte svara på i nuläget, säger Stephan Söderholm vid polisens ledningscentral.

Cyklisten, en kvinna i 45-årsåldern, var enligt uppgift talbar och vid medvetande efter olyckan men har förts till sjukhuset med ambulans.

Senare på kvällen meddelade polisen att olyckan kvinnan ska vara lindrigt skadad. En förundersökning gällande vållande till kroppsskada samt vårdslöshet i trafik är inledd. En polisåklagare leder utredningen enligt rutin, då ett polisfordon under tjänsteutövning varit inblandat.

Enligt polisen inträffade olyckan i samband med en utryckning i ett ”prio 1 ärende”. Ärendet gällde en knivbeväpnad man i en livsmedelsbutik på en annan adress i Malmö.

 

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Svenska spelmonopolet

Något som många pratat om den senaste tiden är att det svenska spelmonopolet kommer att slopas. Från och med nästa år så kommer spelmarknaden vara öppen för privata aktörer som ansöker om spellicens. Men vilka förändringar kommer det att innebära?