Laddar

JUST NU: Ovädret ställer till det i tågtrafiken

Ovädret fortsätter att ställa till det i tågtrafiken.

delningar

Onsdagens regn och blåst fortsätter att ställa till det i tågtrafiken. Skånetrafiken meddelar nu att flera tåg ställs in på grund av att banan är stängd till och med torsdag eftermiddag.

Eslöv – Teckomatorp – Helsingborg Pågatågen är inställda på grund av att banan är stängd t.o.m. torsdag eftermiddag. Buss ersätter i pendeltrafik, via mellanstationer.

Malmö Hyllie – Ystad Pågatågen är inställda på grund av att banan är stängd t.o.m. torsdag eftermiddag. Buss ersätter i pendeltrafik, direkt och via mellanstationer.

Ystad – Simrishamn Pågatågen är inställda på grund av att banan är stängd t.o.m. torsdag eftermiddag. Buss ersätter i pendeltrafik, via mellanstationer.

”Orsaken till störningarna är att SMHI utfärdat en klass 1-varning på grund av väderleksförhållanden. Ytterligare sträckor kan komma att påverkas med kort varsel”, skriver Skånetrafiken på sin hemsida.

Relaterade artiklar

PROGNOS: Så blir veckans väder i Malmö

Det ser inte ut att bli något fantastisk sommarväder i veckan, även om termometrarna mycket väl kan nå över 20 grader periodvis ändå. Här är den senaste prognosen från SMHI.