Laddar

Nya artister till Malmöfestivalen

Malmöfestivalen gör sitt första stora musiksläpp.

1 person har reagerat på denna nyheten

delningar

Sedan tidigare är det klart att Wilmer X och house-stjärnan Steve Angello kommer till Malmöfestivalen.

Nu släpper arrangörerna sitt första stora musiksläpp inför årets festival.

Anna von Hausswolff, har med orgel och uttrycksfull röst etablerat sig som en av landets mest särpräglade artister. Det senaste albumet ”Dead Magic” är i sanning ett bevis på hennes pragmatiska förmåga att göra fantastisk musik.

Graveyard, aktuella med det nya albumet ”Peace” har rockbandet fulländat blandningen av rock, blues, folk och tung rock.

Jireel, gjorde succé på förra årets festival. Nu är rapparen tillbaka efter att ha tagit hem en grammis och släppt albumet ”18”. Modern och kaxig hiphop i toppklass.

Max Jury, amerikanen vars musik får håret på armarna att resa sig. En blandning mellan country, americana och soul.

Panda Da Panda, Ystadsonen Thibo Girardon leverer musik i en genre för sig själv. Att det är dansvänligt och explosivt går inte att ta miste på.

Pernilla Andersson, under våren gör sångerskan en hyllningsturné till bröderna Gärdestad. Sitt eget material är träffsäkert med djupa melodier, gripande vispop som träffar precis rätt.

Rome Is Not A Town, det är gitarrdrivet och aggressivt. Arrangören jämför bandet med en tornado som river upp träd med rötterna. Debutalbumet ”It’s a dare” från i höstas har träffat fansen som en tsunami.

Sabina Ddumba, en kraftfull röst som är bred och mångfacetterad. Inte minst fick vi bevis under tv-programmet Så mycket bättre. Pop, soul och storslagna arrangemang är att räkna med.

Timbuktu & Damn!, Jason Diakités kräver ingen närmare presentation. En välkänd artist på Malmöfestivalen som lär bli en av höjdpunkterna under en fullspäckad vecka.

Tove Styrke, bara för några timmar sedan lanserades hennes tredje album, ”Sway”. Har de senaste åren nått internationell kändisstatus och turnerar för tillfället med Katy Perry. Missa inte!

Malmöfestivalen äger rum mellan den 10 och 17 augusti.

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Svenska spelmonopolet

Något som många pratat om den senaste tiden är att det svenska spelmonopolet kommer att slopas. Från och med nästa år så kommer spelmarknaden vara öppen för privata aktörer som ansöker om spellicens. Men vilka förändringar kommer det att innebära?