Laddar

EXTRA: 19-åring skjuten i Malmö – två personer anhållna

Ännu en skottlossning har ägt rum i Malmö.

delningar

En ny skottlossning har ägt rum i Malmö. Den här gången på Spånehusvägen. Kring 19-tiden på lördagen larmades flera polispatruller till platsen och där anträffades en skadad man.

– Flera uppringare berättar att det hörts flera höga smällar på Spånehusvägen. Väl på plats anträffas en skadad man utomhus. Platsen säkras så att ambulans kan köra fram för att ta hand om den skadade mannen, skriver polisen på sin hemsida.

Mannen, som är 19 år, fördes till sjukhus med ambulans och hans skador misstänks ha orsakats av ett skjutvapen.

Vittnen i området förhördes under kvällen och kriminaltekniker samt vapenhund undersökte den avspärrade brottsplatsen. Vid 22.30-tiden var den tekniska undersökningen avslutad, men det är i nuläget okänt om polisen anträffade fynd av intresse.

Två män hämtades in till förhör under kvällen, och under söndagsmorgonen meddelade polisen att männen är anhållna, skäligen misstänkta för försök till mord.

Sponsrat inlägg

Svenska spelmonopolet

Något som många pratat om den senaste tiden är att det svenska spelmonopolet kommer att slopas. Från och med nästa år så kommer spelmarknaden vara öppen för privata aktörer som ansöker om spellicens. Men vilka förändringar kommer det att innebära?