Laddar

Ytterligare en krock på Amiralsgatan

Under onsdagseftermiddagen inkom ett larm till SOS Alarm om ytterligare en trafikolycka på Amiralsgatan. Den här gången är tre fordon inbladande.

delningar

Strax efter lunch på onsdagen inträffade en trafikolycka vid AmiralsgatanMalmö. Några timmar senare var det dags igen. Klockan 15.38 fick SOS Alarm in ett larm om en trafikolycka med flera fordon inblandade.

Enligt de initiala uppgifterna till SOS Alarm ska tre fordon vara inblandade i olyckan. Men det tycks inte röra sig om någon allvarligare olycka.

– Vi gjorde bedömningen att inte åka på det larmet. Det var inte någon skadad och det handlar om två bilar som kört ihop i låg hastighet, säger Mattias Sköld, inre befäl på räddningstjänsten i Malmö.

Påverkas trafiken av olyckan? – Det tror jag inte. Bilarna ska stå på sidan av vägen så jag tror inte det, säger Mattias Sköld.

 

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Svenska spelmonopolet

Något som många pratat om den senaste tiden är att det svenska spelmonopolet kommer att slopas. Från och med nästa år så kommer spelmarknaden vara öppen för privata aktörer som ansöker om spellicens. Men vilka förändringar kommer det att innebära?