Laddar

EXTRA: Stort bråk vid park – man knivskuren

(Uppdaterad 22.29) Mannen uppges vara allvarligt skadad och händelsen utreds som mordförsök.

delningar

Vid 20.30-tiden på tisdagen kallades polisen till akuten i Malmö. En man hade då kommit in till sjukhuset med en knivskada. Mannen ska ha förts till sjukhuset med hjälp av privatpersoner.

Enligt uppgifter till polisen ska det ha varit något form av bråk vid Folkets park och polisen undersöker under tisdagskvällen om mannen kan ha skadats i samband med det.

– Vi har undersökt där och lyckats lokalisera en plats där vi ungefär tror att det här kan ha utspelat sig. Vi jobbar för fullt i Folkets park, säger Fredrik Bratt, pressinformatör vid polisens ledningscentral region Syd.

Enligt uppgifter till polisen ska det ha varit mycket folk på platsen i samband med bråket. Polisen arbetar under kvällen vidare med att bland annat förhöra folk på platsen.

Den skadade mannen är i 20-årsåldern och han uppges vara allvarligt skadad. Händelsen rubriceras som försök till mord och personal från grova brott kommer att involveras, meddelar polisen.

– Ingen är gripen i nuläget, säger Fredrik Bratt vid 22.15-tiden.

Polisen vill gärna komma i kontakt med personer som kan ha sett någonting vid Folkets park under kvällen. Polisen nås på telefonnummer 114 14.

Relaterade artiklar