Laddar

Malmö förlänger med storskytten: ”Hemma för mig”

HK Malmös storskytt Adam Lönn blir kvar i ytterligare två säsonger.

delningar

”En av Handbollsligans bästa s k tvåvägsspelare, så beskriver HK Malmö sin storskytt Adam Lönn och bekräftar att han stannar i klubben, det skriver klubben i ett pressmeddelande.

Något klubbens ordförande är mycket nöjd med.

Jätteviktigt. Adam är med sin kraftfulla spelstil, sitt skytte och solida försvarsspel en av ligans bästa tvåvägsspelare, säger HK Malmös ordförande Jörgen Rasmusson. Att säkerställa att vi har Adam kvar var jätteviktigt för oss.

HK Malmös tränare Stian Tönnesen:

-Jag är verkligen jätteglad att Adam stannar kvar och att jag fortsatt får jobba med hans utveckling. Han ger alltid 100 procent och du vet alltid vad du får. Han är en väldigt komplett tvåvägsspelare, en central del i vårt effektiva försvarsspel och därmed en viktig del i vårt lagbygge, säger Stian Tönnesen.

Spelaren själv är nöjd och bedyrar sin kärlek till klubben.

– Att stanna kvar i Malmö känns helt rätt. Malmö är numera hemma för mig och det är både tryggt och bra att spela här. Jag gillar klubben och att vi tillsammans tar nya steg hela tiden. Jag gillar framtidstron som finns i HK Malmö, säger Adam Lönn.

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Svenska spelmonopolet

Något som många pratat om den senaste tiden är att det svenska spelmonopolet kommer att slopas. Från och med nästa år så kommer spelmarknaden vara öppen för privata aktörer som ansöker om spellicens. Men vilka förändringar kommer det att innebära?