Laddar

Krockkaos på E6 – flera olyckor på kort tid

Flera olyckor inträffade inom kort tid på E6 i Malmö.

delningar

Klockan 16.20 på onsdagseftermiddagen inkom ett larm till SOS Alarm om en trafikolycka i höjd med trafikplats Petersburg på E6 i norrgående riktning. Polisen skrev på sin hemsida att en personbil hade kört in i en lastbil och polis, ambulans och räddningstjänst skickades till platsen.

Vägen stängdes inledningsvis av till följd av olyckan och att trafikanter ombads ta av vid trafikplats Västra Klagstorp. Nu ska vägen vara öppen igen.

– Det flyter på igen, men med vissa begränsningar i trafiken, säger Fredrik Bratt vid polisens ledningscentral strax efter klockan fem.

– Bilen behövde bärgas, men jag har inga rapporter om personskador.

Runt kvart i fem kom ett nytt larm från SOS Alarm om ytterligare en olycka på samma väg. I höjd med trafikplats Vellinge krockade två personbilar med varandra vilket ledde till ytterligare köbildning på E6.

Är den andra olyckan en följd av den första? – Jag vet faktiskt inte. Men regnet, olyckan plus att folk kör fort gör att man inte har något handlingsutrymme. Det är inte ovanligt att det blir såhär då, säger Fredrik Bratt.

 

Sponsrat inlägg

Svenska spelmonopolet

Något som många pratat om den senaste tiden är att det svenska spelmonopolet kommer att slopas. Från och med nästa år så kommer spelmarknaden vara öppen för privata aktörer som ansöker om spellicens. Men vilka förändringar kommer det att innebära?