Laddar

”Jag tror det är möjligt att han skriver på ett år till…”

Har inte gett upp hoppet om Markus Rosenberg: "Då kommer han att skriva på"

delningar

Malmö FF:s stjärnanfallare Markus Rosenberg, 34, har tidigare bestämt att säsongen 2018 blir hans sista – därefter lägger han ner fotbollskarriären.

Men bästa kompisen och MFF-backen Behrang Safari har inte gett upp hoppet om en fortsättning riktigt ännu.

I podcasten Vårt Blåa Lag siar Behrang Safari kring vem som kommer att få ta över lagkaptensrollen efter Rosenberg – och berättar att han inte ser det som omöjligt att Rosenberg förlänger kontraktet efter säsongen.

– Det spelar mig faktiskt ingen roll vem som ska få bära kaptensbindeln om jag ska vara ärlig. ”Mackan” gör ett fantastiskt jobb än så länge, säger Behrang Safari till Vårt Blåa Lag och fortsätter:

– Och skulle det vara så att han (Rosenberg) gör en fantastisk säsong i år så tror jag att det är möjligt att han skriver på ett år till och får bära bindeln ett år till, säger Safari.

På frågan om Behrang Safari har påbörjat en övertalningskampanj för att få Rosenberg att fortsätta svarar han så här:

– Just nu kanske det är för tidigt att säga, men lite längre in i säsongen kan vi se hur det ser ut. Det ska kännas rätt för honom också. Och jag vet att han har en sån sjuk vinnarskalle. Känner han någonstans att han inte har gett allt ännu och att han har något år kvar i sig, då kommer han att skriva på. För han tycker det är jävligt roligt med fotboll, säger Behrang Safari.

– Jag har sagt till honom också: ”Du behöver inte spela 35 matcher (på en säsong). Spela du 20 matcher så är det mer än väl. Med respekten motståndaren har för dig så räcker det för att göra ett avtryck på planen”, säger Behrang Safari.

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Svenska spelmonopolet

Något som många pratat om den senaste tiden är att det svenska spelmonopolet kommer att slopas. Från och med nästa år så kommer spelmarknaden vara öppen för privata aktörer som ansöker om spellicens. Men vilka förändringar kommer det att innebära?