Laddar

IT-konsult i Skåne får ny verksamhetsansvarig

Hannes Granat. Foto: Pressbild/Sogeti Skåne.

Bolagets expansion fortsätter – med ett starkt rekryteringsfokus.

delningar

Hannes Granat, 39 år, blir ny verksamhetsansvarig för Sogeti i Skåne, har stor erfarenhet från IT- och telekombranschen. Bland annat har han arbetat i olika ledarroller inom teknikintensiva företag, som managementkonsult, vd och kommer närmast från rollen som rekryteringsansvarig för Sogeti i Skåne.

Sogetis verksamhet i Skåne innefattar 120 medarbetare verksamma i Malmö och Helsingborg

– Skåne är en extremt expansiv marknad med många stora, etablerade och framåtlutade företag, men här finns också många innovativa startups, säger Hannes Granat i ett pressmeddelande.

Enligt Granat kommer bolaget fortsätta att rekrytera fler medarbetare.

- I år kommer vi totalt att ha rekryterat ett 30-tal personer och ser inför 2019 stora möjligheter att fortsätta att växa i samma takt, säger han.

Att dra fler kvinnor till IT-branschen och synliggöra dem som är verksamma i den är något som bolaget arbetar hårt med, bland annat via #addher Skåne, Sogetis lokala nätverk för kvinnor i IT-branschen.

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Roliga onlinespel du måste testa!

Nätet kryllar av spel, det finns en hel hop med dem på den här sajten. När du får ett infall och vill testa något nytt kan du bli sittandes i flera timmar, bläddrandes genom tusentals spel med bara en skärmbild som ledtråd till vilket typ av spel du får.