Laddar

IFK Malmös skyttekung siktar högre: ”Får se vad som händer”

17 mål i division 2. Men IFK Malmös skyttekung siktar högre än så. "Min prestation var inte i närheten av det jag kan", säger han.

delningar

Noor Zadran bytte inför säsongen spel i FC Rosengård mot IFK Malmö. Det slutade med 17 mål och en tredjeplats i division 2 östra Götalands skytteliga. Men enligt Zadran själv skulle det blivit många fler.

– (Skratt). Det kunde ha blivit fler… men de 17 målen är jag ganska stolt över faktiskt. De flesta kom när jag spelade ytter och det var 17 spelmål. Att komma trea i skytteligan är ganska bra som ytter, säger han.

Vad beror det på? – Det är bara för att jag fick upp självförtroendet efter en dålig säsong i FC Rosengård. Även om vi gick upp så var inte min prestation i närheten av det jag kan.

Men trots framgångarna är det ännu inga klubbar som hört av sig Zadran.

– Faktiskt inte. Just nu är jag kontraktslös. Vi får se vad som händer…

Hur går tankarna? – Jag personligen vill uppåt och det vet IFK Malmö. Mitt mål är Superettan, men division 1 är absolut intressant. Men det ska vara i rätt miljö.

Kan du tänka dig att stanna i IFK Malmö? – Vi ska träffas och höra varandra åsikter. Sedan får vi se. Men stannar jag i Malmö och division 2 så är det IFK Malmö som gäller. De flesta stannar kvar och de kommer bli svårslagna nästa år.

Relaterade artiklar