Laddar

Hyllad ståuppklubb inför premiären: ”Alla är jätteroliga”

Ståuppklubbens arrangörer är laddade inför premiären på Babel imorgon.

delningar

Imorgon, onsdag har ståuppklubben Oslipat säsongspremiär på Babel i Malmö. Efter elva år i Malmös humorsväng är arrangören Fritte Fritszon hoppfull inför kvällen. Tillsammans med komikerkollegan Marcus Johansson driver han klubben.

– Vi är redo, det känns som vi har bästa möjliga laguppställning. Alla är jätteroliga och det känns som om alla har bra form, det kommer bli en kul kväll, säger Fritte Fritzson.

Nytt för i år är att man presenterar en ny grafisk profil och en ny hemsida, men det är inte något som påverkar humorn.

– Vi fortsätter boka de som vi tycker är roliga, säger Fritte Fritszon.

Vårens schema är fullbokat och fram till den 8 mars kommer klubben hushålla i både Malmö, Stockholm, Uppsala och Landskrona. Fritszon passar på att flagga för den 22 februari när två komiker som brutit mark i Stockholm ska försöka vinna Malmöpubliken.

Thanos Fotas kommer samma kväll som Messiah Hallberg. Han har kört på källarklubbar i Stockholm och tagit fram en akt som är väldigt bra, det är en komiker som ska bli väldigt kul att presentera i Malmö, säger Fritte Fritzson.

På premiärkvällen står Josefin Johansson, Nisse Hallberg, Tomas Högblom och Josefine Sonck.

– Fyra komiker med olika stilar. Alla fyra har bra energi på olika sätt. Det är inte riktigt slutsålt och ett fåtal biljetter finns kvar för den som vill komma, säger Fritte Fritzson.