Här kommer Malmös största partypicknick hållas

Foto: Mostphotos.

"Malmö är fantastiskt på sommaren".

delningar

I sommar kommer MJ’s att förvandlas till Malmös största partypicknick. De flyttar då ut sin kreativa verksamhet och eventet kommer att pågå varje helg på High Court med plats för upp till 1200 personer. Bland annat kommer det att bjudas på DJ:s, liveband och krocket.

– Malmö är fantastiskt på sommaren och med MJ’s in the Park vill vi bidra till det levande utelivet. Vi har en helt grym blandning av gäster som är unik för staden, där folk i olika åldrar och med blandad bakgrund hänger tillsammans, säger Arvid Laban Falk, Hotelldirektör på MJ’s i ett pressmeddelande.

Nyligen prisades MJ’s som årets ”Fun-hotell” i svenska White guide.

– Med MJ’s in the Park går vi all in. Det kommer att vara krocket, champagne, kannor med Pimm’s och flamingos, en känsla av brittisk adel möter södra Frankrike. Gräsmattan på High Court ligger med fantastisk utsikt över vattnet, perfekt för en AW. I takt med att skymningen lägger sig blir det fokus på fest med lite klubbigare stämning. Vår barchef Mikael Nilsson har skapat en riktigt somrig cocktailmeny och jag kommer att sätta den rätta stämningentillsammans med vår nya superstjärna Ridwan Khardinal, säger Hedda Wenster, Mood Manager på MJ’s.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar