Laddar

Här firas midsommar idag

Trevlig midsommar! - Foto: Mostphotos

Har du fortfarande inga bestämda midsommarplaner kommer här några tips på var du hittar traditionellt midsommarfirande i Malmö.

delningar

Från klockan 10.00 är alla välkomna att med packad fikakorg komma till parken vid Bulltofta. Alla som vill får vara med och klä midsommarstången och grillarna kommer tändas. Mellan klockan 11.00 och 13.30 bjuds det upp till dans runt midsommarstången. Korv att grilla och midsommarbakelser finns att köpa i caféet och Dennis Lindgren står för den musikaliska underhållningen.

Även Malmö Folkets Park bjuder in till traditionellt midsommarfirande. Från klockan 10.00 kommer midsommarstången att kläs medan Smilla Ahlgren och Erik Assarsson står för underhållningen. Klockan 11.00 kommer stången att resas, och det blir lek och dans runt stången innan en eftermiddag fylld med aktiviteter fortskrider. Klockan 13.35 och 15.00 bjuder Hembygdsgillet in allmänheten till ringdans. Eftermiddagen avslutas med en midsommarkonsert av Smilla Ahlgren med band.

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Svenska spelmonopolet

Något som många pratat om den senaste tiden är att det svenska spelmonopolet kommer att slopas. Från och med nästa år så kommer spelmarknaden vara öppen för privata aktörer som ansöker om spellicens. Men vilka förändringar kommer det att innebära?