Här är senaste storsatsningen i Malmö: ”Otroligt stolt”

Foto: Pressbild.

Då slår de upp portarna.

delningar

Den 31 januari öppnar Quality Hotel The MillAmiralsgatan i Malmö. I samband med hotellöppningen slås samtidigt portarna upp för Brasserie X, som blir hotellets á la carte-restaurang, och baren The Mill bar

– Jag är otroligt stolt över att inte bara öppna ett hotell, utan även en restaurang och en bar. Det ska bli oerhört kul. Vi ska bygga ett starkt team med duktiga och kompetenta ledare som ska utveckla våra medarbetare och tillsammans skapa minnesrika gästupplevelser, säger Burim Sumiq, hotelldirektör på Quality Hotel The Mill i ett pressutskick. 

Tanken är att Brasserie X ska kombinera det franska brasseriets tillsammans med en nordisk touch. På grund av restaurangens läge och dess närhet till Möllan kommer maten även inspireras av det mångkulturella området. 

– Vi kommer servera god mat där många av våra råvaror är säsongsbaserade och närodlade. Vi vill ge Malmöborna och våra hotellgäster en härlig smakupplevelse med en kryddig tvist. Till Brasserie X kan du komma när du vill och hur du vill, tillsammans med vänner, familj eller kollegor. Det blir en plats med en genuin och varm stämning, säger Sonny Fäldt, Köksmästare på Quality Hotel The Mill.

Therese Jönsson blir ny restaurang- och barchef på Quality Hotel The Mill. 

– The Mill Bar kommer att bli en het mötesplats för Malmöborna och även för våra hotellgäster. Hos oss ska man känna sig som hemma. Jag, tillsammans med mina medarbetare kommer ha fokus på gästnöjdhet som vi tror kommer vara en stor bidragande faktor till att upplevelsen i både Brasserie X och The Mill Bar bli minnesvärd, säger Therese Jönsson, restaurang- och barchef på Quality Hotel The Mill.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar