Laddar

Här är gymjättens storsatsning i Malmö

Gymjätten går på offensiven och storsatsar i Malmö.

delningar

Sedan tidigare finns gymkedjan Nordic Wellness på sju olika platser runt om i Malmö. Från city till Emporia. Nu är det klart att man kommer öppna ytterligare två gym inom kort.

– I januari öppnar vi nytt i Limhamn ovanför willys i nya fina lokaler. Här tar vi över lokalerna efter en restaurang, berättar Nordic Wellness vd Magnus Wilhelmsson. 

Här etablerar man en vad de kallar en expressklubb med gym och kondition.

– Det blir alltså inga pass. Vi har lokaler om 350 kvadratmeter och förhåller oss till det. Vi kommer ha bemannat på eftermiddagarna fram till klockan åtta.

Men Limhamn är inte den enda platsen man öppnar på. Den 1 februari slår man nämligen upp dörrarna till nya gymmet i Toftanäs som blir ett gym av modellen family fitness.

– Vi tittar på att växa ännu mer i Malmö. Särskilt i city skulle vi vilja finnas med ytterligare någon klubb.

Ni är offensiva? – Klubben i Limhamn blir nummer 156 i ordningen och vi har som mål att driva 200 klubbar år 2020. Det jobbar vi hårt emot och har öppnat på 25 olika platser nu under 2017.

Du säger klubb och inte gym. Berätta.

– Vi är en medlemsklubb och vill skapa klubbkänsla. Därav säger vi alltid klubb. Vi vill få folk att träna och vi upplever att det finns en stark träningskultur.

Totalt har Nordic Wellness 230 000 medlemmar och 550 anställda runt om i landet och är med det en av Sveriges absolut största gymkedjor.

– Det är jättekul. Vi har ett bra varumärke. Vi får jättemycket förfrågningar om att vara med att öppna både här och där.

Relaterade artiklar