Laddar

Här är förra Malmöstjärnornas nya tränare

Paul Heckingbottom tar över som tränare i Leeds.

delningar

Leeds med de före detta Malmöstjärnorna Pontus Jansson och Pawel Cibicki har fått en ny tränare. Han heter Paul Heckingbottom och ansluter från Championship-konkurrenten Barnsley. Vilket Leeds meddelar på sin hemsida.

Kontraktet är skrivet till sommaren 2019. Heckingbottom tar över efter dansken Thomas Christiansen som sparkades av klubben så sent som i söndags.

Som spelare var Paul Heckingbottom, precis som Jansson, försvarare men om han kan bli en positiv injektion för den svenske mittbacken återstår att se.

Svensken, som har kommit att bli en riktig publikfavorit på Elland Road ådrog sig en skada i förlustmatchen mot Cardiff City för tre dagar sedan.

För Cibicki kan tränarbytet förhoppningsvis bli en nystarts på Leedskarriären, som han inte riktigt fått igång ännu.

Som spelare tillhörde Paul Heckingbottom klubbar som Norwich City, Bradford City, Sheffield Wednesday och just Barnsley.

Den nye tränaren kommer att få det hett om öronen direkt. Hans första match blir Yorkshire-derbyt borta mot Sheffield United på lördag.

 

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Svenska spelmonopolet

Något som många pratat om den senaste tiden är att det svenska spelmonopolet kommer att slopas. Från och med nästa år så kommer spelmarknaden vara öppen för privata aktörer som ansöker om spellicens. Men vilka förändringar kommer det att innebära?