I samarbete med annonsör

Här är det bästa kreditkortet

Att välja kreditkort kan vara svårt. Det ska passa den privata ekonomin, ha rätt förmåner och vara så kostnadseffektivt som möjligt. Vi på Kreditkort.com vill därför guida dig och berätta mer om Santander Mitt Kort+.

3 personer har reagerat på denna nyheten

delningar

Kreditkortet Mitt Kort+ är ett väldigt förmånligt kort som just nu är helt gratis första året och kostar sedan endast 195 kr per år. Man får ett stort reseförsäkringspaket med bland annat självriskskydd för hyrbil, bagageförsening och aktivitetsskydd. Försäkringen gäller om man betalar minst 75% av resan med kortet och gäller för hela familjen oavsett om de reser med dig eller på egen hand.

Kostnadseffektivt

I och med att första året är gratis och man endast betalar 195 kr per år efter det är detta ett av dem mer förmånliga korten för dig som gillar att resa. Det finns möjlighet till att få upp till 60 dagar räntefritt på inköp och valutapåslaget ligger på 0% oavsett situation.

Kreditkort.com rekommenderar

Med den stora erfarenhet vi på Kreditkort.com har samlat på oss under den tid vi har jämfört kreditkort anser vi att detta är ett ypperligt kort för dig som idag inte har ett kreditkort eller behöver ett för att få ut det lilla extra när du reser. Det finns många kort som har förmåner för dig som reser men med det pris som Mitt Kort+ har kan vi inte rekommendera detta kort nog.

Om det är så att Mitt Kort+ inte passar dina förutsättningar kan du enkelt jämföra och ansöka om ett annat kreditkort på vår hemsida oavsett om det är ett bonuskort, matkort eller bensinkort du behöver. Alla våra jämförelser är helt opartiska och vi listar endast de kreditkortsutgivare som är pålitliga och trygga. Den stora fördelen med att ha ett kreditkort är att din privata ekonomi blir mer överskådlig då alla dina köp samlas till en faktura som du betalar av i slutet av månaden.

Krav för att få ansöka om Mitt Kort+:

Fyllt 20 år

Fast inkomst på minst 110 000 kr från arbete eller pension

Inga betalningsanmärkningar

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.