Laddar

Här är den nya unika yogatrenden

"Upplevelsen blir en total djupdykning i det goda livet".

delningar

De senaste åren har flera nya former av yoga blivit populära genom internet.

Bland annat har yoga kombinerats med öl (beer yoga), hundar (dog yoga), getter (goat yoga), boxning (boxing yoga) och vin (wine yoga), som du bland annat kan läsa mer om på BusinessInsider.

Nu har The Winery Hotel tagit en av kombinationerna ytterligare ett steg.

– Vi tar med oss yogan till vårt vins hemland, Italien. Sinnligheten både i vinprovning och i yoga förhöjs när omgivningen bjuder på doften av rosmarin, citronblom, smaken av färska tomater och den toscanska landsbygdens evinnerliga skönhet. Det var faktiskt på en sådan här resa som idén kring vinyoga på The Winery Hotel faktiskt föddes, säger Sarah Djerf, vingårdsarbetare på The Winery Hotel.

Vin och yoga har mycket gemensamt, enligt The Winery Hotel. Sinnesnärvaro och njutning till exempel. Det är därför vin och yoga i kombination har en naturlig plats på The Winery Hotel.

Vingården Terreno i Chianti Classico i Toscana drivs av familjen Ruhne sedan 30 år tillbaka.

– Att göra yoga på Terreno är bland det härligaste som finns, det menar Anita och Per Söder från Yogamottagningen som ligger bakom yogaaktiviteterna.

Programmet på yogaresan innefattar inte bara yoga, utan även vin och mat. Dessutom får gästerna kunskap kring det arbete som ligger bakom en flaska vin tack vare en personlig guidning av vinproducenten Sofia Ruhne.

– Upplevelsen blir en total djupdykning i det goda livet och allt det som får oss att må bra, menar Sofia Ruhne.

Sponsrat inlägg

Svenska spelmonopolet

Något som många pratat om den senaste tiden är att det svenska spelmonopolet kommer att slopas. Från och med nästa år så kommer spelmarknaden vara öppen för privata aktörer som ansöker om spellicens. Men vilka förändringar kommer det att innebära?