Laddar

Här är de mest bisarra sakerna som glömts på hotellrummet

Gäster har glömt allt från husdjur till ett badkar fyllt med potatis.

delningar

Många har säkerligen råkat glömma någon av sina tillhörigheter på hotellrummet någon gång.

Ibland händer det dock att gäster glömmer kvar lite mer annorlunda saker än tandborsten eller mobilladdaren.

Hotellkedjan Travelodge som äger över 500 hotell i Storbritannien, har nyligen avslöjat sin årliga lista över de mest absurda sakerna som hotellgäster har glömt kvar på rummet, vilket brittiska Mirror först rapporterade.

15 av de bisarraste sakerna folk har glömt på hotellrummet:

1. En permobil 2. 20 stycken maskeraddräkter föreställande Byggare Bob 3. Åtta korgar fulla med träskedar 4. Ett filmmanus 5. Pappdockor föreställande Ryan Gosling och Brad Pitt – i verklig storlek 6. En svärmor 7. 84 par byggarbetsskor 8. En kanot 9. En hundra år gammal väckarklocka 10. Ett flygcertifikat 11. En katt vid namn Baskin och en hund vid namn Robbins 12. En Montblancpenna värd ungefär 90 000 kronor 13. En svart Range Rover inklusive bilnycklarna 14. Åtta fullpackade resväskor med kläder och skor 15. Ett badkar fyllt med potatis

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Svenska spelmonopolet

Något som många pratat om den senaste tiden är att det svenska spelmonopolet kommer att slopas. Från och med nästa år så kommer spelmarknaden vara öppen för privata aktörer som ansöker om spellicens. Men vilka förändringar kommer det att innebära?