I samarbete med annonsör

Går det att skicka ett paket och faktiskt vara säker på att det kommer fram?

Foto: Frank Gärtner - Foto: Mostphotos

Stämningen när det kommer till fraktbranschen är minst sagt spänd i Sverige just nu.

delningar

Utan att nämna namn finns en hel del besvikelse kring vissa leverantörer, paket som inte kommer fram och brev som aldrig levereras. Vad är det egentligen som händer? Och finns det någon lösning på det här problemet? Vad ska du göra när du måste vara säker på att det du skickar kommer fram?

Att skicka paket

Mycket i vår vardag har bytts ut och gjorts om. Telefoner, paddor och datorer har minskat våra behov av att skicka brev och underlättat våra kommunikationsvägar. Men vissa saker måste dessvärre fortfarande ske analogt och manuellt. En av de sakerna är leveranser av paket. Det behovet har inte försvunnit ännu. Därför är det extra frustrerande när det inte fungerar...

Vad är det som händer? 

Att skicka paket eller brev verkar inte vara helt lätt längre? Faktum är att det haglar kritik just nu mot vissa leveranstjänster i Sverige. Det har helt enkelt inte fungerat som det ska de senaste åren. Anledningarna till det har varit många, men kanske inte så relevanta? När vi skickar ett paket och leveransen misslyckas är vi sällan intresserade av att veta varför. Istället vill vi veta hur snabbt det hela kan lösa sig igen. Frakt är nämligen ingenting vi längtar efter att fördjupa oss i - tro det eller ej. Det är en nödvändighet, om än en viktig sådan. Därför bör all krut ligga på att lösa problem, inte skapa dem.

Ett alternativ till de klassiska valen 

Men allt hopp behöver inte gå förlorat ännu. Idag finns det nämligen alternativ till de klassiska valen. På grund av diverse nya aktörer och uppstickare har spelet minst sagt förändrats. Du behöver inte längre förlita dig på de stora aktörerna, utan har ett flertal nya alternativ. Alternativ som möjliggör säkrare leveranser och billigare priser. Ett av de alternativen är Billigt Paket. Deras samarbete med tunga leverantörsnamn och deras enkla beställningsvägar har snabbt gjort dem väldigt populära bland deras kunder. På hemsidan kan du smidigt räkna ut hur mycket det hela kommer att kosta dig och du får dessutom flera olika valmöjligheter!

Vill du veta mer om dina olika fraktalternativ? Kontakta Billigt Paket här.

 

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.