Folkets Park bjuder upp till dans och historisk rundvandring

Malmö Folkets Park är världens äldsta folkpark och här har Malmöborna roat sig i över 125 år. Nu finns det chans att följa med på rundvandrig genom parkens historia.

1 person har reagerat på denna nyheten

delningar

Rundvandringen hålls av Sverker Haraldsson, Folkets Parks tidigare parkchef och författaren till boken "Malmö Folkets Park".

– Följ med mig på en turné i parken till platserna där ABBA fick smita från scenen, Muhammad Ali fajtades, och där björnarna var mest nöjda efter Sinatras spelning, säger Sverker Haraldsson i ett pressmeddelande.

Rundvandringen ges vid åtta tillfällen i maj och juni. Det är gratis men föranmälan krävs. Ett annat kärt återseende är de kommande dansbandskvällarna på Brändan i Folkets Park.

– Kvällarna med Dans på Brändan är evigt populära med ett starkt danscommunity som kommer till Folkets Park. När danskvällarna hade ett kort uppehåll var det många som hörde av sig och önskade att det skulle komma tillbaka. Det har vi lyssnat på och nu är vi redo för mer dans i Folkets Park, säger Kim Persson, produktionsledare Folkets Park.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar