Fina framgångar för Fair Play-spelare

Foto: Patrick Bengtsson

"Spelade som jag vill göra".

1 person har reagerat på denna nyheten

delningar

Cornelia Lister är nu tillbaka i Sverige och hon visade en fin form när hon i helgen spelade hem Spångas vintertourtävling. Hon stod för en stabil insats i turneringen och vann utan setförlust. I söndags besegrades Anette Munozova, Näsbyparks TK, med 6-1, 6-1. 

  - Jag spelade som jag vill göra genom hela turneringen och känner att det kommer hjälpa mig att avsluta året starkare. Jag kan ta med mig många positiva saker efter det här till min sista internationella turnering som blir i Dubai i december, säger Cornelia Lister, som vann turneringen i Spånga för tredje gången i ett pressutskick. 

 På vägen fram till final blev det segrar mot Smilla Kjaergaard, SALK, Maria Petrovic, Farsta TK, och Julita Saner, Upsala TK. Närmast väntar elitseriespel för Cornelia. På onsdag spelas första omgången. Fair Play börjar med hemmamatch mot Upsala TK.

Fair Play TK:s Filip Bergevi nådde andra raka semifinalen i Vietnam. 24-åringen ställdes mot tufft motstånd i lördagens semi och föll med 1-6, 3-6 mot förstaseedade ryssen Roman Safiullin, rankad 295:a i världen. 

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar