Laddar

Fin form för MFF inför Dalkurdmatchen

Foto: Christian Örnberg. - Foto: Bildbyrån, Christian Örnberg

Rösler: ”Fullt förtroende för laget”.

delningar

Det är under fredagen som Malmö FF beger sig till Gävlevallen för att möta Dalkurd FF.

– Vi kommer från en stor europeisk match och nu är det viktigt att ladda om. Det blir en svår match för oss ur ett mentalt perspektiv. Vi behöver hålla fokus och se till att vi är redo för uppgiften. Vi har visat förut att vi kan klara av det, säger Uwe Rösler i ett pressmeddelande och fortsätter:

– Jag har fullt förtroende för att laget vi ställer på banan imorgon ska kunna leda oss till seger.

Enligt MFF är formen fin och under Röslers ledning är MFF obesegrade efter nio spelade matcher. Nu kommer kan fortsättningsvis att utnyttja truppens storlek. Det för att hålla ångan uppe både i Allsvenskan och Europa. 

– Vi har redan roterat lite grand och det lär fortsätta eftersom matcherna kommer så tätt. Nu har vi dessutom en del skadebekymmer att ta hänsyn till. Ibland får spelare chansen när de minst anar det och då gäller det att vara redo, säger Uve Rösler. 

Varken Rasmus Bengtsson eller Arnór Traustason är uttagna. Duon fick lämna planen i förtid mot Vidi FC, med knä- respektive huvudbesvär. Däremot är Carlos Strandberg tillbaka efter att ha missat kvalmatchen i veckan.

– Han är med i den preliminära tjugomannatruppen. Han var med på träningen idag och från vad jag såg, såg det ut att gå enligt plan. Vi får se hans status imorgon.

Relaterade artiklar