Fastighetsföretag anställer influencers

Vill dra nytta av ungdomarnas kunskap och erfarenheter.

delningar

Varje år anställer Stena Fastigheter sommarjobbande ungdomar i åldrarna mellan 16 och 20 år. Under sommarmånaderna arbetar 300 personer, uppdelade i Göteborg, Stockholm, och Malmö med inre och yttre skötsel av företagets bostadsområden. Arbetsuppgifterna är framförallt rensa rabatter, måla, städa källarförråd och plocka skräp. Detta har pågått sedan 2014, men skillnaden i år, är att man i Malmö anställt tre stycken influencers som ska arbeta med att berätta hur det är att sommarjobba på Stena Fastigheter.

– Vi vill hjälpa ungdomar in på arbetsmarknaden. Ett sommarjobb hos oss ger en rad i deras CV och viktiga referenser. Men vi vill också dra nytta av ungdomarnas kunskap och erfarenheter. Därför anställer vi i år även influencers, säger Unni Sollbe, vd på Stena Fastigheter Malmö AB i ett pressmeddelande.

Stenas Fastigheters influencers kommer även att jobba med uppdateringar från Claesgatan i Malmö, där man varje sommar tillsammans med Malmö stad arrangerar olika evenemang och aktiviteter. Följer uppdateringarna gör man enklast på #TjenaStena!.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.