Laddar

EXTRA: Wiehe gör spelning invid havet

Hamnfestivalen tillkännager två stora dragarnamn till årets tillställning.

delningar

För femte året i rad arrangeras Hamnfestivalen av På Limhamn. Årets tillställning är större än någonsin och så även artistnamnen som man har lyckats värva.

Idag presenterades två färgstarka skånska personligheter. Det musikaliska geniet Mikael Wiehe och poetstjärnan Bob Hansson.

– Det är jättekul, ingen är gladare än jag. Med Mikael och Bob försöker vi attrahera en bredare publik, något för alla Malmöbor, säger Gitte Knutson, verksamhetsledare På Limhamn.

Tack vare att man har fått in fler sponsorer för att dryga ut den något strama budgeten har man lyckats utöka festivalens utbud.

Den 26 juli spelar Mikael Wiehe på Hamnfestivalens scen och dagen därpå ska Bob Hansson ta vid.

– Det är inte riktigt klart vad exakt han kommer framträda. Han är en färgstark och glad person och vi har inte haft något poet på scen förut. Det kommer nog bli något mycket bra.

Wiehe väntas spela några av sina klassiska melodier och något från hans nyare material.

Hamnfestivalen pågår mellan den 26 och 29 juli i Limhamns fiskehamn och småbåtshamn.

 

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Svenska spelmonopolet

Något som många pratat om den senaste tiden är att det svenska spelmonopolet kommer att slopas. Från och med nästa år så kommer spelmarknaden vara öppen för privata aktörer som ansöker om spellicens. Men vilka förändringar kommer det att innebära?