Laddar

EXTRA: Nya misstankar mot paret

Mannen och kvinnan är misstänkta för flera brott efter sin höghastighetsfärd på E6, nu har polisen funnit nya brottsmisstankar.

delningar

Den 23-åriga man och 21-åriga kvinna som under onsdagskvällen smet från en poliskontroll och orsakade en olycka på E6 i höjd med Löddeköpinge är nu misstänkte för ytterligare fler brott.

Olyckan resulterade i att E6:an stängdes av i båda riktningarna på flera ställen på sträckan mellan Malmö och Helsingborg.

Sedan tidigare var de bland annat misstänkta för drograttfylleri, narkotikabrott och grov vårdslöshet i trafiken då mannen körde i 180 kilometer i timmen för att komma undan polis.

Vid husrannsakan i Oxie i Malmö har polisen nu funnit vad de misstänker är dopningspreparat och narkotika. Även andra beslag har gjorts i bostaden, berättar polisen.

Varken mannen eller kvinnan är skrivna på adressen, det är oklart om vilken anknytning de har dit. De nya brotten anses inte som grova men läggs till den växande listan av brottsrubriceringar som paret nu ställs till svars för.

Relaterade artiklar