Laddar

EXTRA: Ny skottlossning – man allvarligt skadad

20-årig man förd till sjukhus med allvarliga skador.

delningar

Det var strax innan klockan 02 natten mot torsdag som SOS larmades. Detta angående en trafikolycka då en bil hade voltat på Ramels väg och vidare in på en bensinmack.

I samband med larmet framkom också uppgifter om att mannen i bilen hade en konstaterad skottskada.

Omkring klockan 03.40-tiden hade polisens tekniker påbörjat ett arbete med att dokumentera platsen och undersöka den tekniskt. Även runt Amiralsgatan hade polisen upprättat en stor avspärrning. Polis ska också sökt i närområdet efter eventuella saker som tyder på skottlossning. Exakt var skottlossningen skett vet polisen dock inte i nuläget, skriver Sydsvenskan.

Kl 05.52 hävdes avspärrningen och arbetet på platsen avslutades. En anmälan upprättades då om försök till mord då händelseförloppet ännu inte är fastställt och brott inte kan uteslutas. Polisen har inte fått vetskap om några ytterligare skadade personer.

Mannen fördes senare till sjukhus med ambulans och polisen har också resurser på plats vid sjukhuset. 

– Vi har alla resurser på plats, säger Thomas Söderberg, vakthavande befäl vid polisen i region syd till Kvällsposten.

Mannen är i 20-årsåldern och är allvarligt skadad. Ingen person ska i nuläget vara gripen.

Polis larmas av SOS till Ramels väg med anledning av en bil som har voltat in på en bensinmack. Mannen som är i 20-årsåldern förs till sjukhus med ambulans och hans skadeläge är allvarligt. Platsen spärras av för teknisk undersökning och personbilen tas i beslag.

Under torsdagsmorgonen är brottsplatsen ännu okänd.

Relaterade artiklar