Laddar

EXTRA: Man anhållen för sprängdåd mot polishus

Mannen misstänks för inblandning i sprängdådet mot polishuset i Rosengård.

delningar

Enligt Kvällsposten har en person anhållits misstänkt för inblandning i sprängdådet mot polisstationen på Rosengård i januari. Han är misstänkt för allmänfarlig ödeläggelse, enligt tidningen.

Det var den 17 januari i år som en kraftig sprängladdning detonerade vid polisstationen i Rosengård. Ingen person kom till skada men flera bilar ska ha förstörts i samband med explosionen. Polishuset spärrades av och bombgruppen skickades till platsen för att undersöka vad det var som hade exploderat.

Två män greps och anhölls som misstänkta för sprängningen men släpptes senare. Tidigare i veckan släpptes en övervakningsfilm från dådet i hopp om att få in tips från allmänheten.

Enligt Kvällsposten ska den nu misstänkte mannen ha gripits vid 19-tiden på fredagen och han anhölls vid 03-tiden under natten till lördagen.

 

 

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Svenska spelmonopolet

Något som många pratat om den senaste tiden är att det svenska spelmonopolet kommer att slopas. Från och med nästa år så kommer spelmarknaden vara öppen för privata aktörer som ansöker om spellicens. Men vilka förändringar kommer det att innebära?